Nemzetközi Geotechnikai és Szerkezeti Monitoring Kurzus (International Course on Geotechnical and Structural Monitoring)

📅 Datum: Május 2-6, 2023

📍Helyszín: Ex Cartiera Latina, Róma

A Sixense az egyik globális monitorozási piacvezetőként vesz részt a Nemzetközi Geotechnikai és Szerkezeti Monitoring Kurzuson, és 2023. május 4-én  a szakértünk mesterkurzust tart a forgalom és a városmonitoring témakörében az „Alagút” szekcióban.

A Geotechnikai és Szerkezeti Monitoring Nemzetközi Kurzus kilencedik kiadása a legújabb tudományos ismeretek cseréjére összpontosít, új technikákról szóló képzéseket kínál, bemutatja a legújabb műszereket, és valódi demókat futtat.

Ez a kurzus vonzza a szakembereket a világ minden tájáról. Ma a Sixense vezető szerepet tölt be a monitoring területén, és büszke olyan projektjeire, mint a 4-es metró megépítése Budapesten, az 5-ös metróvonal Bukarestben, több metróvonal Párizsban, a lódzi alagút Lengyelországban és még sok sok más.

Reméljük, hogy ezen a tanfolyamon megoszthatjuk tudásunkat és értékes tapasztalatainkat a különböző kontinensekről érkező kollégáinkkal, valamint kölcsönözhetünk tőlük nagyszerű ötleteket.

Kép forrása: International Course on Geotechnical and Structural Monitoring

 

 

 

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt? Tudjon meg többet személyre szabott megoldásainkról!

A mérnöki szolgáltatásokban, a monitoringban, a digitalizációban és a digitális megoldásokban jártas szakértőink segítenek az infrastruktúrák kezelésében azok teljes életciklusa során.

Kapcsolat