Speciális mérnöki megoldások a kivitelezési, üzemeltetési és karbantartási műveletek biztosításához és optimalizálásához.

 

Speciális mérnöki megoldásainkra támaszkodva nyújtunk tanácsot és szolgáltatásokat megbízóink részére az elöregedő infrastruktúrákkal, a területek egyre növekvő beépítettségével és a környezeti kihívásokkal kapcsolatos problémák megoldásához.

 

Gyakorlati megoldásokat kínálunk az infrastruktúrákat kivitelező és üzemeltető vállalatoknak, és biztosítjuk számukra azokat a megoldásokat, amelyekkel teljes körűen ellenőrizhetik a talajjal kapcsolatos, a szerkezeti és környezeti kockázatokat, és biztosíthatják az építőmérnöki szerkezetek hosszú távú jövőjét.

 

Tanácsadói szolgáltatásunkkal támogatjuk köz- és magánszektorbeli megbízóinkat a tulajdonukban lévő vagy az általuk üzemeltetett infrastruktúrák életciklusának minden szakaszában. Szakértőink építőipari tapasztalata és digitális szakértelme révén mélyreható ismeretekkel rendelkeznek arról, hogy az építőmérnöki szerkezetek az idő múlásával milyen viselkedést mutathatnak. Jelenlegi célunk, hogy a digitális átállás révén forradalmasítsuk mérnöki és tanácsadói ágazatunkat.